Direct naar artikelinhoud

Mollige Bart De Pauw gaat in de showbizz

KOMISCHE REEKS It's Showtime Vanaf donderdag 8/6, Play More

Als Bart De Pauw met iets nieuws op de proppen komt, zijn de verwachtingen altijd net iets hoger gespannen. De man die in de jaren 90 al tv-geschiedenis schreef met Buiten de zone geldt immers als een van de meest getalenteerde tv-makers en leverde met Het geslacht De Pauw en Quiz Me Quick twee tijdloze klassiekers af.

Dit keer bedacht hij een komische fictiereeks over een jongeman die het wil maken in de Vlaamse showbizz. Er is echter één probleempje: Kenny (22) heeft geen spat talent. Enkel hijzelf, zijn marginale vader, stiefzus Rebecca en tante Daisy geloven in zijn grote doorbraak. Net als in Quiz Me Quick deed De Pauw beroep op onbekende acteurs en vulde die aan met vertrouwde(re) namen als Ella-June Henrard, Tom Audenaert en een rist bekende gastacteurs.

De Pauw zelf kruipt in de huid van de groezelige en onverstaanbaar wauwelende 'onze pa'. Hij kwam speciaal voor de rol acht kilo bij.

Veelbelovende tiendelige nieuwkomer waarvan de primeur voor Play More gereserveerd werd maar die vanaf januari ook (gratis) op Eén wordt uitgezonden.