Direct naar artikelinhoud

How to Look Good Naked Vitaya 21.05

Make-overshow waar geen plastische chirurg aan te pas komt. Lucy Govan is een 25-jarige wildebras. Ze voelt zichzelf te dik om zich mooi te kunnen voelen. Ze koestert sinds haar jeugd de droom om actrice te worden. Ze speelde het zelfs klaar om een beurs te bemachtigen aan een prestigieuze dramaschool. Maar ze verloor haar zelfvertrouwen en schoof haar acteerdromen aan de kant. Gok zal proberen Lucy om te toveren tot een sierlijke Assepoester.

Koning van de wereld VTM 21.10

Vlaamse dramaserie. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog wordt Stan Vandewalle opgepakt door de Duitsers en naar een gevangenenkamp gestuurd. Hij leert er bokstrainer Max kennen, die meteen in de sterke linkervuist van Stan een groot bokstalent herkent. Max is bereid om Stan na de oorlog onder zijn vleugels te nemen en hem te trainen. Maar na de bevrijding leeft Stan met zijn hoofd in de wolken. Tot het noodlot toeslaat en zijn zwakbegaafde jongere broer Aloïs verongelukt met de motor die Stan bij de Duitsers had buitgemaakt.

Kijk eens op de doos Canvas 23.15

De vijf beste afleveringen uit drie experimentele humorprogramma's die Canvas tussen 2000 en 2004 uitzond. In de winter van 2002-2003 liet Canvas Kijk eens op de doos los op zijn publiek. Het was andermaal een serie vol geestige, absurde en soms tragikomische scènes, bedacht en geschreven door (pdw).

The Pink Floyd Story: Which One's Pink? BBC 1 23.45

Documentaire over de band Pink Floyd. Veertig jaar na hun eerste album, Piper at the Gates of Dawn, is Pink Floyd nog steeds een van de grootste bands ter wereld.