Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Nucleair Forum
Volledig scherm
© Nucleair Forum

Kernenergie en hernieuwbare energie hand in hand

10 reacties

  • Yves Steenssens

    5 jaar geleden
    Tienduizenden werken dagelijks aan de gecrashte kerncentrales e.a.. .Einde atoomtijdperk zal zelfs nog meer energie kosten dan het heeft opgeleverd .Einstein: "De ontketende kracht van het atoom heeft alles veranderd , behalve onze manier van denken ,daarom stevenen we af op een ongeëvenaarde catastrofe" -ook dit zei hij : "Kernenergie zonder waterdruk is de hel op aarde " .
  • Norbert Thieren

    5 jaar geleden
    Kerncentrales zijn de gevaarlijkste uitvinding van de vorige eeuw. Eén ongeval is onbegrensd in ruimte en tijd. Nu nog lijden en sterven mensen aan de gevolgen van diverse rampen.
  • RENE LENAERTS

    5 jaar geleden
    Kernenergie kan geleidelijk afgeschaft worden naarmate nieuwe energiebronnen de plaats kunnen innemen. Wie beweert dat de kerencentrales enkel open blijven uit kwade wil kan of wil niet rekenen.
  • marcel vermeersch

    5 jaar geleden
    duur betaalde reclame ,..
  • Bernd Vaes

    5 jaar geleden
    Kernenergie kan 100% uitgesloten worden, zonder dat fossiele brandstoffen haar plaats moeten innemen. Maar de wil ertoe ontbreekt.