© YouTube

Jamie Dornan reageert op geruchten dat hij niet langer ‘Mister Grey’ zou spelen

De Ierse acteur Jamie Dornan, die in de eerste ‘Fifty Shades of Grey’-film de rol van Christian Grey op zich nam, zou volgens geruchten vervangen worden door ‘Vampire Diaries’-ster Ian Somerhalder. Dornan zelf is er zeker van dat de roddel niet kopt...

vwh

Jamie Dornan was donderdagavond te gast in Jimmy Kimmel Live! om het nieuwe seizoen van de BBC-reeks ‘The Fall’, waarin hij een seriemoordenaar speelt, te promoten. De presentator van de talkshow kon het niet laten om even van onderwerp te veranderen en polste of Ian echt de plaats van Jamie zal innemen.

Beeld: Ian Somerhalder

“Neen, ik weet het niet”, zei de acteur al lachend. “Dat zou alleszins moeilijk zijn voor hem. De twee vervolgfilms zijn al ingeblikt. Laat me het zo stellen: die beslissing zou een wel heel duur grapje zijn. Maar kijk: ik wens hem veel geluk”, grapte de 34-jarige acteur.

Jamie Dornan blijft dus gewoon ‘Mister Grey’. Het tweede deel van de erotische trilogie, ‘Fifty Shades Darker’, wordt op 10 februari in de zalen verwacht. Het slotdeel, ‘Fifty Shades Freed’, komt net voor Valentijn in 2018 in de bioscoop. In afwachting kan je hieronder alvast de nieuwste trailer bekijken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer