Jongeren overvallen man gewelddadig in Antwerps metrostation, politie pakt twee verdachten op

Op de sociale media circuleert een filmpje van twee jongeren die een man bedreigen met een mes, hem tegen zijn hoofd schoppen en zijn portemonnee eisen. De Antwerpse politie onderzoekt de zaak en heeft intussen twee minderjarige verdachten opgepakt. Het 59-jarige slachtoffer uit Antwerpen stelt het relatief goed.

jtp

Op de beelden is te zien hoe de twee een man bedreigen in een Antwerps metrostation, waarschijnlijk het station Astrid. Ze eisen zijn portemonnee en zeggen dat ze hem anders zullen slaan.

De man geeft weinig reactie na de bedreigingen. Vervolgens is te zien hoe één van de twee het slachtoffer twee keer een schop tegen het hoofd geeft. Daarna gaat het duo aan de haal met de portemonnee van de man.

Het filmpje werd op Facebook gepost door Dries Van Langenhove, waarna het zeer snel verspreid werd via de sociale media.

De politie is op de hoogte van het filmpje en onderzoekt de zaak. Het is niet duidelijk of de daders minderjarig zijn.

De Antwerpse politie heeft zondagmiddag twee minderjarige verdachten opgepakt na het gewelddadige filmpje in metrostation Astrid. Beide verdachten worden verhoord. Het slachtoffer, een man van 59 uit Antwerpen, stelt het relatief goed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer