BELGA
Volledig scherm
© BELGA

REACTIES. Van Aert: “Licht uit op Oude Kwaremont” - Vanmarcke: “Bettiol verrast me niet” - Naesen: “Wreed afgezien”

WielrennenGeen Belgen op het podium in de Ronde van Vlaanderen. Met Alberto Bettiol kwam een verrassende winnaar uit de bus. Onze landgenoten deden hun verhaal bij VTM. 

8 reacties

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Van Aert zijn ligt ging uit, en Michel Wuyts was vorige week zo trots om te zeggen dat Wout daags na Gent Wevelgem 210 km getraind had aan een gemiddelde snelheid van 31 km per uur.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    wat ik vorige week al zei na zijn spijtende demarage op de kemmel waar hij en stybar pieredood boven kwamen. Indien ze nog de kracht hadden waren ze beide naar de kopgroep met sagan toegereden om dat de ploegmaat die vooraan zat geen schijn van kans maakte tegen sagan in de sprint. Trouwens stybar is op meer dan 1minuut binnengekomen en wout had de macht niet meer om te sprinten voor de zege. Zondag verwacht ik hem wel in parijs roubaix
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Stuyven spreekt ook elke week van te bevestigen , maar rijdt achteruit in plaats van vooruit , maar geen haan die kraait over zijn slechte prestaties. Maar o wee als het wat minder gaat met onze renners die vroeger hebben bewezen klassiekers te kunnen winnen.
  • Peter Van mol

    5 jaar geleden
    Terpstra kon op z’n 24ste ook nog niet wat hij vorig jaar deed...
  • Jan Lanclus

    5 jaar geleden
    Wout en Mathieu gaan nog 10 jaar koersen, dus geen paniek zou ik zeggen