Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Nog 7 dagen tot ‘Game Of Thrones’. De acteurs getuigen over geschifte beveiliging: “We hadden zelfvernietigende scripts”

TV“Ik weet nog dat ik tijdens de opnames van het eerste seizoen een papieren script mee naar huis kreeg, dat dan uiteindelijk door al mijn huisgenoten gelezen en doorgegeven werd”, bedenkt Iain Glen (57), de acteur die Ser Jorah Mormont vertolkt in ‘Game Of Thrones’, zich. “Die goeie oude tijden zijn nu lang vervlogen!” Wij spraken de acteurs uit de reeks over de strenge beveiliging van het achtste seizoen. 

23 reacties

  • Lena Wouters

    5 jaar geleden
    Zit al in spanning te wachten op de eerste aflevering. Beste serie ooit.
  • Jeroen Schrever

    5 jaar geleden
    Ieder zijn smaak. De 1 is voor en de andere is tegen, maar ik kijk er in ieder geval hard naar uit.
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Wordt dat nog uitgezonden ? Ik vond dat die vroeger altijd maar van de hak op de tak sprongen. Ik kijk daar al enkele jaren niet meer naar.
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Diegenen die commentaar op "fouten" en kledij hebben - het is maar tv, geen documentaire...
  • David Van de Steene

    5 jaar geleden
    @elke claes: Dit klopt niet. Het voorlaatste boek is nog niet eens verschenen, dus het laatste boek komt zeker nog niet uit. Het voorlaatste deel noemt Winds of Winter en is uitgesteld wegens de onlangs verschenen prequel Fire and Blood: Winds of winter zal over seizoen 6 gaan aangezien het laatste boek tot nu toe verschenen Seizoen 5 is. Het laatste deel zou trouwens maar ten vroegste over 3 tot 4 jaar verschijnen, als hij niet eerst nog deel 2 van de prequel uitbrengt, komt er nog 1 van