Aangezien sparen niet meer opbrengt, zoeken steeds meer mensen naar alternatieve beleggingen. Vastgoed is dan een logische keuze.
Volledig scherm
Aangezien sparen niet meer opbrengt, zoeken steeds meer mensen naar alternatieve beleggingen. Vastgoed is dan een logische keuze. © Getty Images

Ongezien: “Verbaasd door lage rentes”

LiviosBouw- of koopplannen? Dan is nu misschien het moment om je lening aan te vragen. De bouwsite Livios meldt dat de hypotheekrente op een laagterecord staat. 

10 reacties

  • mich lee

    5 jaar geleden
    Lilly Daems, dan ken je niets van de economisch conjunctuur. Er dreigt DEflatie , dat betekent dat de rente onder nul kan gaan en de prijzen zullen beginnen zakken. EN zeg niet dat dat niet kan, dat dachten ze in Japan ook, en daar zitten ze nu al 3 decennia met deflatie en nu eindelijk terug een zééér kleine inflatie.
  • Frederik Boogaerts

    5 jaar geleden
    Wat een lege doos is dit artikel lenen is wel goedkoper maar huizen stijgen alsmaar in waarde dus het blijft qua kost uiteindelijk het zelfde
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Grootste zorgen zijn de loonkosten van de zelfstandige die starten aan 35€ per uur en de btw en taksen, voor de bouwer! Plus een hoop vreemdelingen die je huis rondhangen , en de kunstmatige opvoering van alle bouwmaterialen en milieukosten!
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Rente en de huizenprijzen zijn twee communicerende vaten. Er is maar een manier om de markt te verslaan en dat is met een combinatie van informatie, een goede neus voor vastgoed en wat geluk.
  • Maya Debie

    5 jaar geleden
    De huizen staan dan ook op recordhoogte.