BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Michael Verschueren is eerlijk: “We moeten dit seizoen uitzweten”

AnderlechtAangeslagen maar moedig kwam Michael Verschueren gisteravond toelichting schenken bij de malaise van Anderlecht. Verschueren was eerlijk: “Ik heb niet meteen een verklaring.” En hij gaf de onzekerheid grif toe: “Wij hadden gedacht om relatief makkelijk Europees voetbal af te dwingen...”

18 reacties

  • Luc Braeckman

    5 jaar geleden
    Geen supporters= geen toekomst, dus bye bye!
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Voetbal vraagt mega investeringen en als je zoals Coucke niet bereid bent die te doen blijf je 'n clubje dat op internationaal vlak alléén mag toekijken.
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Ik wil vooral eens aankaarten wat in het begin van het seizoen en einde vorig seizoen. We waren met zijn allen gestart.. dit wordt een overgangsjaar en werken met jongeren zodat ze naar volgend seizoen aangevuld worden en gesteund door anciens. Wel, ik hou mij er aan en krik mij op aan de jeugd die hun mouwen opstroopt.
  • Pol Dhaenens

    5 jaar geleden
    De afbouw is al jaren aan de gang. Dat is nog een tijdje gecamoufleerd kunnen worden door de onverwachte titel in 2014 en de titel in 2017. De sterkhouders zijn jaar na jaar vertrokken en vervangen door tweederangsspelers. Typerend is dat 7 van 8 verhuurde spelers moeten terugkeren op het einde van het seizoen. Na 15 speeldagen was het al duidelijk dat én play-off 1 én Europees spelen lastig zouden worden. Niemand krijgt deze ploeg op de rails.
  • Michel Kuypers

    5 jaar geleden
    Amai die verandert ook snel zijn opinie. Geweldig bestuur !!!!!!