Antwerpse politie vat drie drugdealers bij controles in Berchem

De lokale politie heeft afgelopen weekend drie drugsdealers gearresteerd bij controles in Berchem. Dat meldt de Antwerpse politie maandag in een persbericht. Telkens werden verschillende hoeveelheden drugs en cash geld in beslag genomen.

Het wijkteam van Berchem controleerde zaterdagavond enkele jongeren die cannabis gebruikten in het Brilschanspark. Een van de betrokkenen bleek zes verpakkingen hasj op zak te hebben. Er werd een huiszoeking uitgevoerd bij de verdachte thuis. Daar werden nog 29 gebruikershoeveelheden hasj, een weegschaal, cash geld en een verboden wapenstok aangetroffen. De 18-jarige verdachte werd gearresteerd.

Na een tip over drugshandel achter het districtshuis van Berchem voerde het wijkteam opnieuw een huiszoeking uit. Bij de verdachte thuis werd 37 gram hasj en 20 gram cannabis gevonden. De drugs en de gsm-toestellen van de 38-jarige verdachte werden in beslag genomen.

Het wijkondersteuningsteam van regio Centrum controleerde na overlastklachten een pand in de Wasstraat. Ze stootten er op een vermoedelijke drugsdeal en konden de koper onderscheppen. Bij de vermoedelijke dealer werd ongeveer 100 gram cannabis en 400 euro cash in beslag genomen. De 50-jarige verdachte wordt voorgeleid.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen