Malinovskyi kreeg rood van ref Visser.
Volledig scherm
Malinovskyi kreeg rood van ref Visser. © Photo News

Malinovskyi riskeert zeven (!) speeldagen schorsing na rode kaart tegen Gent, ongeloof bij Racing Genk

Belgisch voetbalRuslan Malinovskyi dreigt aan zijn rode kaart in de thuiswedstrijd tegen AA Gent een zware schorsing over te houden. Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft  besloten om de middenvelder, die zeven speeldagen schorsing en een boete van 7.000 euro riskeert, op te roepen.

176 reacties

  • bjorn Vermeerch

    5 jaar geleden
    Zal weer de schuld zijn van de mauven bond zeker
  • michel verdonck

    5 jaar geleden
    Kris Wagner is de bondsprocureur en dus de openbare aanklager voor de BVB; hij moet in die functie de "vermoedelijke" dader (Ruslan) in een zo slecht mogelijk daglicht stellen, maar uiteindelijk is het de rechter (geschillencommissie) die na het horen van ALLE partijen wijs zal oordelen. Nu het slachtoffer (Birger) zelf zegt dat het geen opzettelijke tik was, kan RC Genk hopen op een vrijspraak
  • willy staes

    5 jaar geleden
    Wie is voorzitter van KBVB een van Brugge en die moet kampioen worden ,echt een schande ,vervalsing van competitie .(Antwerp supporter )
  • Jimmy Vandebergh

    5 jaar geleden
    Dikke shame on u KBVB. In geen honderdduizend jaar zou deze straf geeist worden tegen een bruggespeler. Om te kotsen dit. KBVB is 1 pot corruptie.. benieuwd wanneer de stinkende potjes eindelijk opengaan.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Volgend seizoen voor iedereen gelijk Niet ene ploeg -speler wel andere niet rode kaart 2 uitsluitingen+ loon aan een of ander VZW Allemaal !Of nu opzet of niet kreeg rode kaart !!7weken nu Mag voetbal dan stoppen De stress bij spelers +bestuur niet normaal