Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo photonews

Oostende zet politie in tegen hondenpoep op strand

binnenlandIn Oostende zijn honden voortaan het hele jaar door toegelaten op het strand, maar de politie zal extra controleren of hun baasjes zich aan de regels houden. "Mensen horen hondenpoep altijd en overal netjes op te ruimen", zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD). "Zeker ook op het strand."

16 reacties

  • Joris Vandenbosch

    5 jaar geleden
    Ze kunnen beter strenger zijn tegen het niet aangelijnd laten lopen
  • Ronald Boudewijns

    5 jaar geleden
    Oostende ? Sorry ik vind dat op zn eigen al een vieze stad, wandel maar eens in de winkelstraat.... ik kom er niet meer juist zoals in Antwerpen....
  • Jos Temmerman

    5 jaar geleden
    Hier in Blankenberge laat 5 op de 10 het liggen als er niemand in de buurt is ,of ze gooien de zakjes in de duinen ,rioolrooster of onder je auto, wij wonen er en maken het wekelijks mee. En verplicht eens die honden aan de leiband te houden en zet er boetes op ,wij hebben ook een hond en houden ons aan de regels
  • Gilbert Vankemmel

    5 jaar geleden
    .Ik heb toch liever dat mijn kinderen in hondenpoep trappen dan in achtergelaten gebroken flessen of glas!!!!!
  • louis pippers

    5 jaar geleden
    Sigarette peuken en gebruikte pampers zijn een even groot probleem evenals de afval van het eten van zonnepitten en drankblikjes dat onder het zand wordt begraven
  1. Zette ex-sluizenmeester uit wraak sluizen open? "Centra van Blankenberge, De Haan, Wenduine en Zuienkerke dreigden onder te lopen”
    PREMIUM

    Zette ex-sluizen­mees­ter uit wraak sluizen open? "Centra van Blankenber­ge, De Haan, Wenduine en Zuienkerke dreigden onder te lopen”

    Zette ex-sluizenmeester S.D. (42) uit Zuienkerke twee jaar geleden op zes locaties aan de kust de sluizen open, omdat hij kwaad was op z’n neef? Over die vraag moet een Brugse strafrechter zich dit najaar buigen. “Het waterpeil zou tot twee meter gestegen zijn, waardoor de centra van Blankenberge, De Haan, Wenduine en Zuienkerke dreigden onder te lopen”, schetste de burgerlijke partij het rampscenario. Een drama dat uiteindelijk werd vermeden door een loutere toevalligheid.
    Bredene
  2. KIJK. Paralympische wielrenners uit Gaza rijden kwalificatiewedstrijd in Oostende: “Zelfs al vernielen ze de hele Gazastrook, wij fietsen door!”

    KIJK. Paralympi­sche wielren­ners uit Gaza rijden kwalifica­tie­wed­strijd in Oostende: “Zelfs al vernielen ze de hele Gazastrook, wij fietsen door!”

    Op bovenstaande beelden is te zien hoe de ‘Gaza Sunbirds’ rijden door vernielde steden in de Gazastrook. De paralympische wielrenners trainen er voor een belangrijke kwalificatiewedstrijd in... Oostende. Daar zullen ze deelnemen aan de wereldbekerwedstrijd paracycling in de hoop zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen in Parijs. De atleten verloren een been tijdens eerdere protesten in Gaza.