Voetganger negeert rood licht en steekt over op Antwerpse Singel

Op de Antwerpse Singel heeft een voetganger vanmiddag een rood licht genegeerd. De man stak rustig over aan het zebrapad, terwijl auto’s er 70 kilometer per uur mogen rijden. De autobestuurders konden op tijd stoppen, maar schrokken duidelijk van de actie van de man. De voetganger lijkt zich nog te verontschuldigen wanneer een autobestuurder hem wijst op zijn overtreding door te claxonneren. 

40 reacties

  • Anita Billen

    5 jaar geleden
    Hopelijk vinden ze hem.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Evenveel voetgangers als autobestuurders kleurenblind steeds groen voor hen. Goed men eens toont soms beseffen gevaar niet tot je kant van autobestuurder eens ziet !!
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Dat gebeurd veel....als er geen auto's aankomen. Hopelijk is dit geen gewoonte van die man want als hij steeds rekent op de 'goodwill' om te stoppen van automobilisten vrees ik dat hij niet lang meer zal rondlopen.
  • Els P

    5 jaar geleden
    Tjah, die bestaan ook hé: "niets aan de hand", "pfff", "rij me omver, 't is ok", tot er iets gebeurt....
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Doe het eens als chauffeur en je staat voor de politie rechter, maar voetgangers en fietsers mogen alles, dit in het kader van de "verkeersveiligheid". Helaas zijn ze moeilijk te flitsen en nog moeilijker financieel uit te buiten, zoals met een wagen met een nummerplaat.