Randolph Alles.
Volledig scherm
Randolph Alles. © REUTERS

Trump stuurt directeur Secret Service de laan uit

BuitenlandHet Witte Huis bevestigt dat Randolph Alles, directeur van de Secret Service, de laan wordt uitgestuurd. James Murray vervangt hem vanaf mei, aldus woordvoerster Sarah Sanders. De Secret Service (USSS) staat in voor de bescherming van de Amerikaanse president en zijn familie.

5 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    (Back to) The USS(R/S), de één(mans)partijstaat met af- en bescherming van zijn eigen vrijheid ten koste van...
  • johan fransaert

    5 jaar geleden
    voor zoveel ik tussen de lijnen kan lezen word daar zowat iedereen ontslagen die het niet eens is met deze president, dit begint steeds meer op dictatuur te lijken het is om het in het Engels te zeggen my way or the Highway.
  • Karel Dierckx

    5 jaar geleden
    Minder dan twee jaar geleden aangesteld door Trump. Nielsen neemt ontslag na een jaar en vier maanden. Het personeelsverloop onder deze administratie blijft opmerkelijk.
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Tja, je zal er later moeten voor uitkomen dat je nog voor Trump gewerkt hebt, dan maar liever ontslag, misschien zit er nog een boekdeal in.
  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Het beschermen van POTUS is een van de kleinste taken van de USSS, maar het is wel de meest gekende. Bestrijding van valsemunterij en het beveiligen van de US post (en onderzoeken van daarmee gerelateerde misdaden) zijn twee activiteiten die veel meer geld en middelen opslorpen. Maar 't is wel niet zo sexy en mediageniek als het beschermen van de President Of The United States.