Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk België. Slachtoffer Verstraete neemt het op voor Malinovskyi: “Heb geen enkel vermoeden dat het met opzet was”

101 reacties

  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    @ Dirk Reynders. Eerlijke Analisten? (wat dat ook moge voorstellen !) Lachwekkend! Over wie spreekt die pro-Genk en pro-Anderlecht bende in Sports late night steeds? Juist, over Sint Truiden, en hoe spijtig het is, dat die er niet bij zijn, en over de vermeende meerwaarde dat de Truienaars zouden beteken voor de play offs. En in wiens plek dan wel? Van Gent? (laatste), Anderlecht, dan? (voorlaatste). Volgens hen : uiteraard Antwerp ! Resp. 8 en 9 punten voor die twee "groten".
  • X L

    5 jaar geleden
    Dan moet dat slachtoffer een zware straf krijgen, heb je gezien hoe hij kronkelde van de pijn, effe toch. Komedie spelen zouden ze veel zwaarder moeten straffen.
  • dirk reynders

    5 jaar geleden
    Vehaeghe, Coucke, en co moeten uit de KBVB en Pro League beste mensen. De malafide makelaars moeten weg uit het voetbal. Al deze mensen proberen om het spel via refs en spelers te manipuleren. Hebben jullie nog niet begrepen dat de G5 of 6 weet ik veel, bovenaan moeten eindigen, daarna verdelen ze de plaatsen (postjes), ja ,zoals in politiek, pure maffia. Ik pleit voor meer eerlijkheid zoals Degryse, Verheyen, Devlieger en co in het voetbal.
  • Joseph Lemmens

    5 jaar geleden
    Als Malinovsky zou gestampt hebben om Verstraeten in zijn gezicht te kwetsen dan zou het zeker erg zijn opgezwollen. De kleinste tik in je aangezicht zorgt direct voor een enorme zwelling. Dus twijfel overheerst hier en de uitspraak moet zijn: geen schorsing !
  • Carol Vander Cruyssen

    5 jaar geleden
    @wil baken, de bal kon in de openingsfase ook al op de stip gelegen hebben voor Genk, na die duw in de rug van Samatta. Ik heb hier dit seizoen al topploegen voor minder een strafschop zien krijgen. En Asare (absoluut geen schopper) verdiende toch wel rood. Met rood voor Asare op dat moment, zie ik Gent niet meer terugkeren.