VRT
Volledig scherm
© VRT

‘Down The Road’ eindigt met een prachtige groepsknuffel (en de belofte van een derde seizoen)

TVGisterenavond waren we alweer aanbeland bij de laatste aflevering van ‘Down The Road’. De reeks van Dieter Coppens eindigde met een ballonvaart in Zuid-Afrika en een aandoenlijke groepsknuffel.

10 reacties

  • Didi Bellens

    5 jaar geleden
    Gewoon een top programma en Dieter een top vent! Hopelijk komen er nog vele "Down the road" . Saar was ook top, bleef op de achtergrond maar wel heel goed in het begeleiden van de deelnemers, die ook zalig waren.
  • Sara delaere

    5 jaar geleden
    Prachtig programma!Aandoenlijk eerlijk heb af&toe wel een traantje gelaten vaak van geluk.Iedereen leert mensen met down beter kennen wat ik super vind. Zo'n lieve mensen.Heb t samen met mijn dochter gevolgd(volgt die richting) die nu haar 1ste stage achter de rug heeft in Mivalti Tielt. We hebben er super van genoten,meer van dat aub.Voor alle deelnemers nog veel geluk en liefde ❤️
  • Paul Verhaegen

    5 jaar geleden
    Dit is televisie op z'n best. Pracht prestaties van Dieter en Saar evenals al de deelnemers. Uitkijken naar de derde "DAWN THE ROAD"!!!
  • Marleen Mortelmans

    5 jaar geleden
    Zalige televisie. Zo mooi, ontroerend, grappig, verbazingwekkend, grensverleggend, heerlijk!
  • Arie Verwimp

    5 jaar geleden
    Schitterend no nonsense programma waar je met verbazing en een glimlach blijft naar kijken!
  1. Waargebeurde Netflix-serie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”
    PREMIUM
    TV

    Waargebeur­de Net­flix-se­rie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”

    Een uitzonderlijke score van 100 % op Rotten Tomatoes en de eerste plaats in maar liefst 43 landen. ‘Baby Reindeer’ is één van de meest opzienbarende Netflix-series van het moment. Het verhaal van Donny en z’n stalker Martha lijkt onwaarschijnlijk, maar is wel degelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Al denkt de echte Martha daar duidelijk anders over. “Ik weet wel degelijk wat er allemaal gebeurd is. Ik heb dan ook een claim ingediend wegens laster.”
  2. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”