Maserati Quattroporte V6 Diesel.
Volledig scherm
Maserati Quattroporte V6 Diesel. © Maserati

Deze tien nieuwe auto's zijn drie jaar na aankoop bijna niets meer waard

Bij de aankoop van een auto wordt vooral naar de prijs gekeken, maar bijna net zo belangrijk is de inruilwaarde. De Britse consumentensite What Car? stelde een top 10 samen van nieuwe auto’s die na drie jaar het meest waardevast zijn en de tien modellen die het meest afschrijven.

104 reacties

  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    De wagens die goed scoren behoren echter, op één uitzondering na, tot het onbetaalbare segment voor ongeveer 95% van de kopers. Dus de relevantie van dergelijke studies ontgaat me een beetje.
  • pieter Van Ceunebroeck

    5 jaar geleden
    Elektrische auto’s zullen snel in waarde dalen omdat de koper schrik zal hebben dat die batterij niet meer zal voldoen, met een enorme kost als gevolg!
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Niet waterstof of elektrisch rijden maar wat minder nutteloos rondrijden is de toekomst.en de fiets voor korte verplaatsingen.
  • Wim Stas

    5 jaar geleden
    Dit artikel zou niet gepubliceerd mogen worden. Er staan al minstens 2 wagens tussen die nog geen 3 jaar bestaan. Men gaat voor deze modellen uit van voorspellingen van de fabrikant en niet van de realiteit van de markt.
  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    naive kun je zijn Ben Strubbe alsof elektriciteit , uit de hemel valt , centrales bouwen en zoals bvb in duitseland met bruinkool ,of met gas of of of dat kost evenveel energie als al de rest om het tot bij de gebruiker te brengen