VTM
Volledig scherm
© VTM

‘Blind Getrouwd’-kijkers bezorgd over ‘triestige’ Joris: “Mijn hart breekt als ik hem zie”

TVHet is de kijkers van ‘Blind Getrouwd’ gisteren niet ontgaan: Joris, die zijn huwelijk met Annelies zag sneuvelen, hield zich tijdens de reünie met de andere koppels opvallend afzijdig. Dat terwijl de andere deelnemers uitgebreid tekst en uitleg gaven over hun ervaringen en gevoelens tijdens het experiment. De kijkers nemen het nu online voor Joris op.

41 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    de jongen heeft zijn best gedaan, liefde kan men niet dwingen, als het niet komt komt het niet.Ik krijg ook graag mannelijke belangstelling, maar ben destijds ook dikwijls afgeknapt van teveel.Ik was het lelijke eendje dat een mooie zwaan werd en ineens veel belangstelling was zeer ergerlijk en verstikkend, vandaar dat ik Annelies dan ook begrijp te veel je best doen kan averechts werken. Doe gewoon en dat heeft Joris helemaal niet begrepen ondanks dat Annelies genoeg hints gaf
  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Er aan mee doen is onbegrijpelijk. Als je een beetje normaal kan denken doe je toch niet mee aan zo een programma.
  • Leentje Van Kerckhoven

    5 jaar geleden
    Luc desmet , u reactie is zo overbodig! Het doet er niet toe hoe iemand eruit ziet! Wat van binnen zit telt , enja het oog wil ook wat maar joris is zeker geen lelijke man in tegendeel ! Ik heb veel respect voor deze man, hij heeft zijn hart en ziel aan annelies willen geven waarop zij haar coole zelf weer kon zijn en dit afkeurde , ik snap niet hoe ze de mooiheid & liefheid van deze man niet kon accepteren! Oke soms was het wat overdreven maar hoe ben je zelf als je je liefde wil tonen ?
  • Jacky Vanderplas

    5 jaar geleden
    Annelies is door en door slecht zij houdt ervan mensen te kwetsen om zich beter te voelen.en hoe zachtaardiger je bent hoe groter slachtoffer zij je wil maken. Zij wil totale macht over anderen dit heeft een speciale naam. Zo zijn ook de pesters in de scholen .zij kunnen het niet stoppen zij gaan tot het uiterste.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Ik kan Annelies ZO goed begrijpen. Echt daar knap je toch volledig op af.