© VIER

Aisha na breuk met Philip Cracco: "Vermagerd, uitgeput, geen geld"

Philip Cracco (54) en Aisha Van Zele (32) uit The Sky Is The Limit zijn nog maar pas uit elkaar en het moddergooien begint al. Philip Cracco voelde zich “in de steek gelaten” door Aisha, maar volgens een vriendin van Aisha is niets minder waar. Zij vertelt aan Dag Allemaal hoe de vork écht in de steel zit.

“Aisha belde compleet overstuur bij mij aan”, zegt de vriendin. “Ze was fel vermagerd en zag er uitgeput uit.” Volgens de bron is Philip een veeleisende man en was dat compleet uit de hand gelopen. “Als Aisha ergens op bezoek was en Philip belde, dan moest ze onmiddellijk in haar auto springen en naar huis rijden. Ze was altijd echt ongerust omdat Philip in behandeling is voor prostaatkanker, maar ze botste bij elke bezorgdheid op een muur”, aldus de bron.

Dat Aisha uit zou zijn op zijn geld in deze breuk, is volgens haar vriendin nonsens. Volgens de vriendin staat Aisha er nu financieel helemaal niet goed voor. “En dan staat zij op straat, zonder één cent. Hij geeft haar geen euro meer.” De 32-jarige woont nu in een flatje in Nevele. “Dankzij The Sky Is The Limit kon Aisha enkele modeshows lopen, maar die brengen niet veel op.” Ze heeft wel een sponsor, waardoor ze zes maanden lang met een knalrode Porsche rond mag rijden, voegt de vriendin er nog aan toe.

Aisha en Philip willen dit nieuwe verhaal over hun breuk niet bevestigen, maar de anonieme bron gaat door: “Philip is compleet verkeerd bezig”, zegt ze. “Hij papt via Facebook al met andere meisjes aan. ’t Zou mij niet verbazen mocht hij snel een nieuwe vriendin hebben.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer