© Kris Van Exel

Tanja Dexters over haar nieuwe Italiaanse liefde: "Ook hij houdt van auto's, feesten en vrijen"

Wat voor Tanja Dexters begon als een flirt in een turbulente periode is twee maanden later uitgegroeid tot echte liefde: “Al schrok ik wel toen ik hoorde dat hij vijftien jaar jonger is dan ik”, zegt Tanja in Story.

bron: Story

Na de pijnlijke breuk met Miguel, de vader van haar dochtertje Valentina (6), volgde voor Tanja Dexters (39) een wilde periode van uitgaan. Eind augustus werd ze door haar beste vriend op een feestje in Antwerpen voorgesteld aan de knappe Ignazio. Dezelfde avond brachten ze samen door in een hotel. Ook het weekend dat volgde, bleven ze bij elkaar. “Al dacht ik helemaal niet aan een nieuwe relatie”, zegt Tanja Dexters in Story.

Ignazio was wel helemaal verkocht: “Ik heb zelfs mijn terugvlucht twee keer veranderd om langer bij haar te kunnen zijn.” De tweede keer dat Tanja haar nieuwe beau in Italië ging bezoeken, was ook zij bezweken. “Het was meer dan alleen maar plezier maken. We delen dezelfde passies: mooie auto’s, feesten, avontuur, glamoureus leven, vrijen...”

Niet kussen

Dat Ignazio een welgestelde wijnproducent is en niet te beroerd om zelf op het land mee te helpen met de druivenpluk, vindt Tanja geweldig. Dat hij ook de zoon is van wielerlegende Francesco Moser doet haar weinig. En zijn temperament fascineert haar én maakt haar tegelijk een beetje bezorgd: “Maar zoals vele Italianen kan hij me ook weleens negeren, en dat haat ik”.

Het grote leeftijdsverschil jaagt het prille koppeltje geen angst aan: “Al schrok ik wel toen ik hoorde hoe oud hij is”, lacht Tanja. “Ik dacht toch dat hij bijna dertig zou zijn. Maar ach, mijn tante is ook zeventien jaar ouder dan mijn nonkel en ze zijn al meer dan dertig jaar gelukkig samen.”

Tanja sluit niet uit dat ze samen naar Italië verhuizen. “Ik ben ervan overtuigd dat het in Italië beter is”, zegt ze. Al beseft ze dat ze natuurlijk ook rekening moet houden met haar dochter Valentina. Haar meisje heeft Ignazio al een keer kort gezien: ‘Valentina begrijpt wel dat mama verliefd is want ze is zelf verliefd op een jongen van haar school. Maar ik zal nog niet kussen in haar bijzijn. Alles gebeurt rustig aan.”

“Sowieso wil ik voor Valentina geen vader zijn”, zegt Ignazio “maar eerder haar speelkameraadje”.

Over eigen kinderen praten ze nog niet. ‘Al droom ik natuurlijk van een grote familie”, zegt Ignazio. “Voor Italianen is familie belangrijk. Zij vinden het ook niet normaal dat mensen scheiden, ze zijn niet zo ruimdenkend.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer