REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Vader wacht op dochtertje (4) in TGV: “Excuseer, we zijn haar kwijt, ze moet onderweg zijn uitgestapt”

Een Franse vader heeft wellicht de schrik van zijn leven beleefd toen een treinbegeleider hem meedeelde dat zijn alleenreizende dochter (4) “onderweg moet zijn uitgestapt” en niet meer aan boord van de hogesnelheidstrein TGV was.

15 reacties

  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Als je moet betalen voor begeleiding, dan moet er ook begeleiding zijn. Die was dus duidelijk niet of niet voldoende aanwezig. Het minste wad de SNCF kan doen is in de grond kruipen van schaamte, die man het ticket terugbetalen en hem ook nog een excuses-waarden geven.
  • Jan Van Gent

    5 jaar geleden
    Het zou niet mogen voorvallen maar op een treinrit van +-5h kan het misschien wel gebeuren dat je in slaap valt als die kleine daar dan gebruik van heeft gemaakt om er van onder te gaan ....
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Wie laat er nu zijn kind van 4 alleen reizen? Het kostbaarste in je leven vertrouw je zomaar toe aan onbekenden met dit tot gevolg. Zelfs een kind van 10 begeleid ik tot aan de voordeur van haar moeder en ik ben niet eens een "helikopterouder" maar iemand met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer mijn nicht 10 was liet ik haar zelf de uren van het openbaar vervoer opzoeken.
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Sowieso ontslag en morele schade vergoeding.
  • August Leemans

    5 jaar geleden
    Of het is een gebrek aan organisatie of een gebrek aan verantwoordelijkheid. In het eerste geval verdient de organisatie een blaam en in het andere geval de begeleider. Gelukkig zijn er nog alerte personen aan de stations.