Onze 5 aanraders voor het Kaffee deze week

Het Kaffee van Antwerpen opent vandaag opnieuw om 16u, de eerste 125 gasten worden beloond met een gratis gerecht van onze foodtruck. Elke avond valt er wat te beleven in ons Kaffee, hieronder alvast onze aanraders.

dst

De eerste TEDx gaat van start

Vanavond staan de eerste sprekers op ons TEDx podium. Nog nooit een TEDx bijgewoond, dan is dit je kans. Vanavond hebben onze sprekers het over de toekomst en mogelijkheden van 3D printing, hoe moslims belangrijker worden voor onze bedrijven en hoe de media aan het veranderen is door de opkomst van de smartphone, smartwatch,... .

Start: 20u

Hoe moet de toekomst van Antwerpen er uitzien?

Wat gebeurt er als je twee topreclamemakers, twee vlotte praters met een groot hart voor Antwerpen samen zet en laat dromen over de toekomst van de stad? Het kan niet anders dan een boeiende uitwisseling van ideeën worden. Harry Demey en Guillaume Van der Stighelen nemen woensdagavond het woord in ons Kaffee en schetsen u hun beeld over de toekomst van Antwerpen.

Start: 20u

Lachen in ons Comedy Kaffee

Vorige week stonde de Belgische Improvisatieliga een eerste keer op het podium van ons Kaffee, en dat werd heel goed gesmaakt door het talrijk opgekomen publiek. Ook donderdag geven ze vanaf 20u het beste van zichzelf met als special guests comedians Joost Van Hyfte en Ilse La Monaca. Bekijk hier alvast een fragment van vorige week om in de sfeer te komen:

Jef Neve op ons podium

Vrijdag staat er wekelijks een muzikale topper op ons podium, met aanstormend Antwerps talent. Deze week is het de beurt aan Jef Neve, die is uitgegroeid tot een prominent figuur, niet alleen in zijn geboorteland België maar ook over een groot deel van de wereld. Hij wordt voorafgegaan door onder meer Toby Jacobs, die als straatmuzikant voor een geweldige sfeer zorgt op de Meir als hij er optreedt.

Start: 20u

Bekijk hieronder nog eens de prachtige cover van Synrise (Goose) die Jef Neve voor Studio Brussel heeft gebracht:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Feest mee op zaterdagavond

Op zaterdagavond nemen de dj’s van radio FG het Kaffee over en kan u er vanaf 19u terecht voor een feestje. Breng je vrienden mee en kom een kijkje nemen!

Bekijk hier het volledige programma van het Kaffee van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER