Jelle Leemans
Volledig scherm
Jelle Leemans © VTM NIEUWS

15.000 euro voor tip die leidt naar vermiste Jelle Leemans

De Belgische en Nederlandse politie zoeken tips die kunnen leiden naar de vermiste Belg Jelle Leemans. Ze doen daarom een oproep in het VTM-opsporingsprogramma Faroek Live én in het Nederlandse ‘Opsporing Verzocht’, een primeur. De gouden tip die naar Leemans leidt levert 15.000 euro op.

8 reacties

  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Drugs en geld twee geweldige compagnons die al heel wat mensenlevens naar de knoppen hebben geholpen. De feiten op zich zijn dramatisch voor familie en vrienden. En dan uitkomen op zo'n achtergrond moet afgrijselijk zijn. Tegenwoordig kan er met dna iets meer bereikt worden, maar anders moeten er ofwel getuigen zijn of moet de dader bekennen of zijn verhaal hier of daar vertellen. Van de politie en het gerecht zal het niet komen.
  • Roland Vanlerberghe

    5 jaar geleden
    De "zuinige" Nederlanders loven een premie uit van 15.000 eurovoor het oplossen van een misdaad op een Belgische burger op (waarschijnlijk) Belgisch grondgebied. De Belgen hebben daar geen halve euro voor over want zoals gewoonlijk is het geld op.
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    Typisch ...de werkwijze van de Politie , wachten en nog eens wachten, diensten die naast elkaar werken ,want stel je voor dat iemand de zaak zou oplossen en die gaan met de eer lopen , dat kan niet hé.
  • guilbert vannimmen

    5 jaar geleden
    2013 en nu zoeken ze getuigen?
  • José Gonzales

    5 jaar geleden
    Waarom duurt da allemaal zo lang. Is het om de kans te geven voor de daders! Hallo waar gaat dit naartoe??????