© Photonews

Jennifer Aniston: "Ik heb te hard gewerkt om als trieste kinderloze vrouw weggezet te worden"

Of Jennifer Aniston (47) ooit nog met rust gelaten zal worden door de pers is maar de vraag. Zelf heeft ze ondertussen al lang meer dan genoeg van de jarenlange speculaties over haar scheiding met Brad Pitt, haar huwelijk met Justin Theroux en de constante vraag naar een eventuele zwangerschap. Ze was het zo beu dat ze er in juli een open brief over schreef. Iets waar ze nu nog één keer wil op terugkomen.

flb

In juli haalde Jennifer Aniston ongemeen hard uit naar de paparazzi en iedereen die maar in haar privéleven bleef neuzen. Vooral hoe vrouwen daarbij behandeld worden, is voor haar een doorn in het oog. “Ik ben niet zwanger. Wat ik wel ben? Ik ben de manier waarop vrouwen weergegeven worden in de media kotsbeu", klonk het toen. Ze verwees daarmee naar het feit dat te pas en te onpas in de media wordt gesuggereerd dat ze zwanger zou zijn.

In het magazine Marie Claire wil ze nog een keer terugkomen op die open brief die ze toen schreef. "Ze hebben mijn huwelijksstatus belachelijk gemaakt, mijn scheiding, mijn gebrek aan een partner en zelfs mijn tepels", zegt ze. "Waarom wordt op deze manier naar vrouwen gekeken en waarom luisteren we daar naar? Ik heb te hard gewerkt in dit leven en voor mijn carrière om weggezet te worden als een trieste, kinderloze vrouw."

Zelf zegt ze volledig in het reine te zijn met zichzelf en met haar huwelijk met Justin Theroux. "Ik weet enkel dat hij mij volledig ziet en me vereert voor wie ik ben, in gelijk welke staat. Het brengt het beste in mezelf naar boven omdat ik zoveel om hem geef. Hij is zo'n goed mens." Wat haar carrière betreft, geeft ze toe dat ze momenteel niet goed weet welke kant uit te gaan. "Ik bevind me op een soort kruispunt en probeer uit te vissen wat me diep in mijn kern inspireert."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer