VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Bejaarde man in Wezembeek voor 1.500 euro opgelicht na ‘aanrijding’

Een 86-jarige man werd opgelicht nadat een bestuurder van een wagen hem ervan had beschuldigd dat hij zijn spiegel had beschadigd bij het voorbijrijden. De man gaf de oplichter uiteindelijk bijna 1.500 euro.

6 reacties

  • Maria Scheuts

    5 jaar geleden
    Bij discussie de politie bellen, de oplichter zal wel afdruipen. Begrijp wel niet dat mensen nog zo dom kunnen zijn als die oude man.
  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    De man had meteen de politie moeten bellen of op zijn minst zelf naar zijn eigen verzekering, en dit niet overlaten aan de dader. Maar ja het gaat om een bejaarde man waarin de dader een gemakkelijk slachtoffer zag. Hopelijk vinden ze deze lafaard snel en moet hij alles terugbetalen aan het slachtoffer en daarna de cel in!
  • walter verkest

    5 jaar geleden
    Ik heb dit jaren geleden ook eens meegemaakt . Toen ik stopte aan een frituur waar enkele wagens achter elkaar werden geparkeerd met een plaats vrij om mijn wagen te parkeren kwam een man naar buiten om te zeggen dat ik tegen zijn wagens was gereden Niets van aan !. Ook hij probeerde geld los te peuteren tot ik hem opmerkte dat bij een ongeval de politie vaststelling moest doen ! . Ineens was het probleem opgelost .
  • alain schils

    5 jaar geleden
    Intriest maar lomper dan lomp kun je niet zijn. Ik hoop dat ze de oplichter zo snel mogelijk vatten zodat er geen verdere gedupeerden volgen.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Ook zo'n "oplichter" meegemaakt in het begin van mijn rij avontuur. Roepen, intimideren en gebarend dat er contact opgenomen werd met de politie en toch niet moeilijk te doen voor de verzekering, hogere bonus malus en de franchise, toch ? Bibber, bibber, allee 3000 frank voor die kras op de motorkap van mijn Volkswagen kevertje volstaat...oef (en die, meneer Demeester, had mij vanachter aangereden, besefte ik pas later)