Meisje aangerand onder brug na bezoek aan dancing

© koen fasseur

De politie en het parket van Antwerpen hebben dinsdag een opsporingsbericht verspreid naar aanleiding van de aanranding van een meisje in de buurt van dancing Skyclub. De feiten dateren van zaterdag 21 mei 2016.

JaTi

Het minderjarig meisje was toen op stap met haar vrienden in dancing Skyclub in de Kotterstraat in Antwerpen. Na middernacht verloor ze haar vrienden uit het oog. Een onbekende jongeman kwam naast haar zitten en stelde voor om buiten mee te gaan helpen zoeken. De twee gingen naar buiten en zochten in enkele straten rond de dancing. Toen kwamen er twee andere personen op hen af. Het meisje vermoedt dat haar helper de twee andere jongens kende, want ze spraken elkaar aan in een andere taal.

“Plots lag volgens het slachtoffer de jongen die bij haar was op de grond”, klinkt het in het opsporingsbericht. “Zij kreeg een duw en werd bij de keel gegrepen en meegesleurd onder een brug. Een van hen trachtte de rok van het slachtoffer naar boven te trekken. Nadien herinnert het slachtoffer zich niets meer. Toen ze bij bewustzijn kwam, was het aan het regenen. Ze stond nog steeds bij de brug, maar de twee onbekende daders waren weg. Er is toen een wagen gestopt, de inzittenden hebben haar een handdoek gegeven en het slachtoffer afgezet aan de dancing.”

Binnen in de dancing heeft het slachtoffer de helpende jongen nog terug gezien en kort gesproken. Hij vertelde haar dat hij ook geslagen is geweest door de andere jongens.

De twee daders hebben een getaande huidskleur en hadden beiden een getrimd baardje en kort zwart haar. Eén van hen droeg die dag een grijze jas met een zwarte streep aan de zijkant.

De speurders zijn op zoek naar getuigen van deze feiten en naar de helpende jongen. Ook aan de inzittenden van de wagen die het slachtoffer terug naar de dancing Skyclub hebben gebracht, vragen de onderzoekers om zich te melden. Dat kan op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen