Direct naar artikelinhoud

telex

Jay-Z en Kanye West samen in Sportpaleis

Op zondag 3 juni staan de Amerikaanse rappers Jay-Z en Kanye West met hun gezamenlijke project Watch The Throne in het Sportpaleis in Antwerpen. Het album Watch The Throne was een van de meest geprezen hiphopalbums van het afgelopen jaar. In het Sportpaleis zullen de twee rappers materiaal uit hun gezamenlijke album voorstellen, maar ook uit hun eigen repertoire putten. De voorverkoop voor het concert start om 9 uur.

Blur sluit Olympische Spelen van Londen af

Blur is de hoofdact tijdens het slotconcert van de Olympische Spelen. De Britse groep rond Damon Albarn treedt op zondag 12 augustus op in Hyde Park in Londen, samen met onder anderen The Specials en New Order. Momenteel werken Damon Albarn en zijn band aan een nieuw studioalbum. De groep kreeg gisterenavond op de Brit Awards een speciale oeuvreprijs voor zijn "uitzonderlijke bijdrage aan de muziek."

Pukkelpop vreest fraude met drankbonnen

Op tweedehandssites worden steeds meer drank- en eetbonnen voor Pukkelpop te koop aangeboden. Festivalgangers kregen hun ticket van vorig jaar vergoed in de vorm van drank- en eetbonnen. Die kunnen meerdere keren doorverkocht worden want ze staan niet op naam, maar slechts één iemand kan ze op de weide gebruiken, zo waarschuwt organisator Chokri Mahassine in Het Belang van Limburg. "Een persoon op zo'n site kan meerdere vouchers verkopen omdat die niet op naam staan", aldus Chokri in Het Belang van Limburg. "Maar natuurlijk kan zo'n voucher maar een keer gescand worden op de festivalweide. De mensen moeten er dus zeker van zijn dat de bonnen niet meerdere keren verkocht zijn."