© YouTube

Dochter Johnny Depp toont wat er in haar handtas zit

Lily-Rose Depp, de zeventienjarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, toont in videoreeks ‘In The Bag’ van de Britse Vogue wat er allemaal in haar designerhandtas zit. Zo gaat ze altijd op stap met een pen, die ze niet noodzakelijk gebruikt om te schrijven.

vwh

“Ik denk dat mijn handtas doet blijken dat ik altijd voorbereid ben”, zegt de rijzende ster aan het begin van het filmpje. Het eerste wat ze uit haar grijze tas haalt is een roze pen, die van pas komt als ze iets moet noteren. “Ik heb ook gehoord dat je altijd een pen moet meenemen omdat je die in nood als wapen kan gebruiken”, zegt het meisje dat maar al te graag demonstreert dat ze heel flexibele tenen en vingers heeft.

Verder draagt ze een goudkleurige hoofdtelefoon met zich mee, een zonnebril, een klein flesje Chanel No. 5, enkele ringen van Chanel (meer dan 3.000 dollar per stuk). Ze onthult dat ze een van de sieraden, die ze kreeg van het Franse modehuis, al eens is verloren. Gelukkig kreeg ze voor haar verjaardag een nieuw exemplaar.

Ze toont de filmmakers ook haar make-uptasje en vertelt erbij dat ze tegenwoordig niet al te veel schmink draagt. Een beetje mascara, wenkbrauwgel, blush en lippenbalsem volstaan voor haar. Ook nog in haar handtas: een Polaroid-camera, waarmee ze enthousiast de mensen van de cameraploeg fotografeert en een gehaakt poppetje dat ze als kind van haar mama kreeg en ze ziet als een geluksbrenger.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty