Claire Grady
Volledig scherm
Claire Grady © REUTERS

Opnieuw ontslag in regering Trump: ook waarnemend viceminister van Binnenlandse Veiligheid stapt op

Claire Grady, de waarnemende Amerikaanse viceminister van Binnenlandse Veiligheid, heeft haar ontslag aangeboden aan president Donald Trump. Dat zei Kirstjen Nielsen, de ontslagnemende minister van Binnenlandse Veiligheid en directe overste van Grady.

5 reacties

  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @rudy van hecke , klopt niet zo wat je daar allemaal zegt hé . Want de grootste knoeier van allemaal , Trump zelf blijft maar prutsen zonder ontslag te nemen .
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Aan het tempo dat hij vijanden maakt in zijn eigen omgeving bereidt hij eigenlijk zijn verkiezingsnederlaag de volgende keer voor.
  • Karel Dierckx

    5 jaar geleden
    "Waarnemend", oftewel niet benoemd en dus ook niet gecontroleerd en bevestigd door de Senaat. Het niet aanstellen van iemand binnen een redelijke termijn is simpelweg een manier om hoorzittingen voor de Senaat te vermijden waarbij de kandidaat een slecht figuur zou kunnen slaan.
  • Rudy van Hecke

    5 jaar geleden
    i love trump als je als viceminister uw werk niet wil of kan doen moet je opstappen en hier blijven ze maar op post en blijven maar knoeien er zijn voorbeelden genoeg van onze ministers
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Wat een catastrofaal personeelsbeheer. Het zou me niet verwonderen moest Trump binnen kort beroep doen op een poetsvrouw of een kok uit wervingsreserve. Alhoewel, als deze dan slim zijn zullen ze beseffen dat ze een schietstoel krijgen aangeboden.