© ISOPIX

Prins Charles en Camilla delen romantische foto voor huwelijksverjaardag

Prins Charles (70) en de hertogin van Cornwall Camilla (71) vieren hun veertiende huwelijksverjaardag en voor de gelegenheid deelden ze op Instagram een foto van hen tweetjes. Die werd genomen door de huwelijksfotograaf van Harry en Meghan.

flb

Prins Charles huwde op 9 april 2005 in St. George’s Chapel in Windsor Castle met zijn grote liefde Camilla Parker Bowles. Al hun hele volwassen leven lang zijn de twee onafscheidelijk en ze gaan ook al veertien jaar door het leven als een getrouwd stel. Om iedereen te bedanken voor hun gelukswensen deelden de twee een foto op Instagram.

Het gaat om een zwart-witportret van fotograaf Alex Lubomirski. Hij was ook de man die de officiële beelden maakte van de verloving en het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry. “Bedankt voor jullie warme wensen”, klinkt het in het bijschrift. De twee zien er na al die jaren in elk geval nog steeds even dolgelukkig uit met elkaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer