© ISOPIX

Kleindochter Diane von Fürstenberg treedt in de voetsporen van haar oma

Talita von Fürstenberg, de kleindochter van de Belgisch-Amerikaanse ontwerpster Diane von Fürstenberg, gaat een kledinglijn ontwerpen. Die zal deel uitmaken van het label van haar grootmoeder. Dat kondigt het modemerk aan in een persbericht.

vwh

Talita’s capsulelijn zal in totaal 23 stuks bevatten en krijgt de eenvoudige naam TVF mee. De kleine collectie zal opgaan in het gamma van oma’s DVF, het merk dat wereldberoemd werd dankzij de intussen iconische wrap dress.

Verwacht je aan romantische stuks, waaronder zwierige jurken, met een kleurenpalet dat een ode is aan de tinten die je terugvindt in de natuur. De lijn is vanaf 24 april te koop in de geselecteerde DVF-winkels, waaronder de shop in Brussel. Prijzen schommelen tussen de 267 en 319 euro.

Voorbestemd

“Ik heb het gevoel dat ik voorbestemd ben om dit te doen”, zegt de 19-jarige kleindochter, die zelf model staat in de campagne voor haar lijn. Grootmoeder Diane zegt dat ze wist dat Talita de droom koestert om in haar voetsporen te treden, maar dat de jonge vrouw haar “eigen persoon is met een eigen stijl.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer