Ketnet
Volledig scherm
© Ketnet

Choreograaf van ‘#LikeMe’ die aangehouden werd wegens zedenfeiten nog steeds te zien in Ketnet-filmpjes

ShowbizzB.V.O., de choreograaf en bedenker van de populaire Ketnet-reeks #LikeMe, mag dan momenteel in de cel zitten op verdenking van zedenfeiten tegenover minder- en meerderjarigen, toch is hij nog volop te zien in de ‘Making of’-filmpjes die Ketnet op haar YouTube-kanaal plaatst. 

6 reacties

  • Tzand Manneke

    5 jaar geleden
    Ze hebben het mooi opgelost door de comments af te zetten.
  • Pim Devos

    5 jaar geleden
    wat ik me afvraag is als hij enkel iets had met een jongen van 17 jaar dan is dat toch geen probleem als het met wederzijdse toestemming was - en oké ja de wet spreekt dan toch van verkrachting als de andere veel ouder is maar eigenlijk is dat toch onzin je kan toch niet van pedofilie spreken als het zogenaamde slachtoffer 17 jaar is zelfs niet als hij 16 jaar is denk ik dan - kleine kinderen is iets anders maar hier ging het toch niet om kleine kinderen!!! mensen moeten daar onderscheid in make
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Gewoon kleine opmerking: het is niet gezegd dat hij aan "de kleine kindjes" zat. Hij heeft idd iets gehad met iemand die 15 jaar, en die dat ook wou. En ja dat is verkrachting voor de wet. Maar ik vind het hoe dan ook een nuance met "hij zat aan de kleine kindjes".
  • Wim Vermeire

    5 jaar geleden
    Voor Bart De Pauw was de VRT toch ietsje strenger....
  • Jack Pot

    5 jaar geleden
    Onschuldig tot het tegendeel bewezen is !!! Dud waarom zouden die filmpjes weg moeten ?!