© AP

Vermoord echtpaar gevonden op terrein van man die vrouw vastketende als hond

Twee van de drie lichamen die zijn gevonden op het terrein van de man die een vrouw in een container had opgesloten, zijn volgens Amerikaanse media geïdentificeerd. Het zou gaan om een echtpaar, aldus de zender WSPA.

jva

De politie had de lichamen gevonden na de bevrijding van de vrouw, die twee maanden als een hond vastgeketend was in een container in de deelstaat South Carolina. Kala Brown werd in oktober samen met haar echtgenoot Charles Carver door seriemoordenaar Todd Kohlepp ontvoerd en vastgehouden, het lijk van de man werd opgegraven en geïndentificeerd.

Jong echtpaar vermist sinds 2015

Nu bevestigt de wetsdokter aan zender WSPA dat de lichamen van een echtpaar zijn geïdentificeerd. Joe Coxie (29) en zijn vrouw Meagan Leigh McCraw (25) werden vermist sinds hun vrijlating uit de gevangenis in december 2015. Volgens de eerste informatie kwamen ze om het leven door kogelverwondingen en zouden ze al 11 maanden begraven zijn.

Todd Kohlhepp, de 45-jarige eigenaar van het terrein nabij de stad Woodruff, heeft toegegeven dat hij vier mensen ombracht op klaarlichte dag in een motorfietswinkel in 2003 in Chesnee. De moordzaak staat ook wel bekend als de “Superbike murders”.

De drie andere moorden waaraan de man nu gelinkt wordt, heeft hij niet toegegeven.

© ABC News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER