BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Fabio Jakobsen schiet voor het tweede jaar op rij raak in de Scheldeprijs

WielrennenDe 107de editie van de Scheldeprijs is, net zoals in 2018, gewonnen door Fabio Jakobsen. De wedstrijd was een echt waaierfestival, maar eindigde toch in een massaspurt. De Nederlander van Deceuninck-Quick.Step klopte Max Wallscheid en Chris Lawless. Roy Jans werd vijfde en was daarmee beste Belg.

4 reacties

  • Lucaz Keizer

    5 jaar geleden
    Dretie, ik heb een leuke wedstrijd gezien. Je bent niet verplicht om te kijken jhe.
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Wellicht de enige wedstrijd die ik nooit bekijk aangezien het resultaat altijd hetzelfde is: koers zonder grote namen en massasprint. Saaiste wedstrijd op de kalender. Hoeft echt niet uitgezonden te worden, zonde van het belastinggeld die hieraan gespendeerd worden.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Wat Morkov deed in de sprint voor Deceuninck-Quick Step is gewoon wraakroepend : ze hadden als voorbeeldfunctie Jakobsen moeten deklasseren. En laat ons eerlijk blijven : is dit nog een wedstrijd om te behouden ? Enkel Michel Wuyts is er enthousiast over !
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Knap gedaan van die jongen. In eerdere koersen knechten, en nu mag hij zijn kans gaan. En hij neemt ze met beide handen. Wel triest om Kittel zo te zien sukkelen, ik mag die jongen wel. Wat er aan de hand is weet ik niet , maar ik hoop dat er snel beterschap in komt.