EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump weigert opnieuw om belastingaangiften vrij te geven

De Amerikaanse president Donald Trump blijft weigeren om zijn belastingaangiften bekend te maken. Vandaag zei hij opnieuw dat hij deze niet wilde vrijgeven zolang de belastingdienst ze nog inspecteert. De Democraten in het Huis van Afgevaardigden dienden vorige week een verzoek in bij de Amerikaanse federale belastingdienst IRS om de documenten te mogen bekijken.

12 reacties

  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Wanneer gebeurt het hier ook, voor iedereen? Wie dat weigert heeft veel te verstoppen.
  • Marnic VANDENBROUCKE

    5 jaar geleden
    Trump zou hiertoe moeten verplicht worden MAAR dan moeten ze in één adem ook de fortuinen van beide Clintons, de familie Bush en Obama uitspitten. Ik ben ervan overtuigd dat de hetze tegen Trump plotseling zal stil vallen. Het is intussen ruimschoots aangetoond dat Hillary Clinton haar "fonds" liet spijzen door dubieuze bedrijven en het geld dan nog voor persoonlijk gebruik heeft aangewend. Dat past natuurlijk niet in het kraam van de anti-Trump lobby.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Vorige presidenten als Clinton en Obama hadden er geen problemen mee om hun belastingaangiften te tonen als de republikeinen daarom vroegen, maar die hadden dan ook niets te verbergen.
  • Marleen Sauvillers

    5 jaar geleden
    Alle dagen passeert Trump de revue. Met zijn uiterlijk. Zijn haar .Altijd wordt hij uitgelachen en gekleineert. Zou men dat doen met Obama dan was het rasime. Met een blanke mag het wel.Hier klopt toch iets niet.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Het probleem voor Trump is dat hijzelf al ettelijke keren heeft verklaard dat hij al vele keren heeft gelogen betreffende zijn fortuin om in een beter daglicht te staan om zaken te doen, ook tegen banken. Hij is onder andere bang om de laughing stock te worden want hij is toch The Greatest, The Best? Hij heeft zijn rijkdom overgedragen naar holdings waar zijn kinderen de plak zwaaien, dit is niet hetzelfde als bekendmaken, nietwaar?