© pn

Topmodel Bella Hadid is weer single

Het Amerikaanse topmodel Bella Hadid (20) en de Canadese zanger Abel Makkonen Tesfaye (26), beter bekend als The Weeknd, zijn niet langer een koppel. Dat meldt entertainmentsite People.

vwh

Bella en Abel zouden na anderhalf jaar een punt achter hun relatie hebben gezet omdat ze niet voldende tijd voor elkaar konden vrijmaken. “De relatie was moeilijk te combineren met hun carrières. Hij staat erop om zijn album af te werken en te promoten”, aldus een bron aan de site. Dat album, ‘Starboy’, komt uit op 25 november.

© Photo News

Die insider weet ook dat de breuk op ee vriendschappelijke manier is verlopen en dat de twee, die in oktober nog samen op vakantie waren in Tokio, elkaar nog graag zien. Bij het management van zowel Bella als Abel blijft het momenteel stil.

De twee werden voor het eerst aan elke gelinkt toen Abel in april vorig jaar aan Bella vroeg om deel uit te maken van het artwork voor zijn ‘Beauty Behind the Madness”-album. Het model, dat binnenkort debuteert op de catwalk van Victoria’s Secret, is ook te zien in zijn videoclip voor ‘In the Night’. Op de Grammy Awards 2016 verschenen ze voor het eerst als koppel op de rode loper.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER