Focus
Volledig scherm
© Focus

Duitse politie haalt 'gevaarlijke’ goudkleurige sportwagens van de weg

De Duitse politie vindt dat goudkleurig ingepakte of gespoten sportwagens gevaarlijk zijn voor het overige verkeer. In Hamburg werden een Lamborghini en Porsche om die reden van de weg gehaald.

30 reacties

  • Erwin Lambrechts

    5 jaar geleden
    ik heb er onlangs nog naast gereden en inderdaad het verblind serieus dus goed initiatief
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Als ze dit toepassen op wagens, dan moeten ze dit ook toepassen op sommige eigenaars van zonnepanelen. Onlangs naar Luxemburg gereden en verschillende daken langs de N4 gaven verblindende reflecties door de zon op hun panelen, dat is ook levensgevaarlijk en ondoordacht.
  • Marc Saerens

    5 jaar geleden
    Zou het kunnen dat de flitspalen er op reageren als op een spiegel misschien??? Iemand................???
  • Turdus Maximus

    5 jaar geleden
    Sorry Robert De Fruytier, da's je reinste onzin. De politie -en zeker die in Duitsland- hebben zelf ook supercars in hun autopark zitten die getuned zijn om mee te kunnen met de meest extreme hardrijders. Lambo, Tesla, Porsche, ze hebben het allemaal. Over de inhoud van het artikel: Ergens begrijpelijk: het is alsof je met een spiegel rondrijdt, dat ge wilt opvallen is uw zaak maar ik zie wel in waarom een 2,5 ton zware spiegel in verkeer gevaarlijk kan zijn.
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Haal de zijspiegels dan ook van de auto's af: die kunnen achterliggende bestuurders ook verblinden als de zon er in schijnt.