Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mysterie achter witte koersbroek Van der Poel opgelost: “Het was om tactische redenen”

WielrennenHet mysterie van de witte koersbroek is opgelost. Mathieu van der Poel ruilde in de voorbije Ronde van Vlaanderen zijn zwart exemplaar in voor een wit. En dat zowaar om tactische redenen.

21 reacties

  • Henny Wensveen

    5 jaar geleden
    Zwarte Piet. Witte Piet. Zwarte koersbroek of een witte. Boeiend. Tijdens de koers op tv was het wel makkelijker om VdP eruit te pikken dus waarom niet. Tijdens de Brabantse Pijl graag een hele gele en voor de Amstel dan maar een paarse. Commentaar gegarandeerd.
  • Guido Volkaerts

    5 jaar geleden
    “Met een witte koersbroek kon de ploegleiding Mathieu veel sneller herkennen en hem via de koersradio de juiste tactische tips geven. Ik vond het een briljante zet”... Hilarische uitspraak als je dan weet dat VdP niet weet dat er nog een Italiaan voorop is die ondertussen de koers wint... Dus zo "briljant" was die oplossing helemaal niet... Een beetje het probleem in de entourage van VdP: Arrogantie en te graag zichzelf op de borst kloppen...
  • dirk verhelst

    5 jaar geleden
    Ik vind het nog mooi ook !!
  • Cyriel Van den Eede

    5 jaar geleden
    Wat is er mis met een witte broek ? T zijn de resultaten die tellen.
  • Etienne De Bondt

    5 jaar geleden
    Ze zagen hem zo goed rijden dat ze niet wisten dat er een Italiaan vooraan reed. Dikke zever een goede Sportdirecteur kent zijn renner aan zijn houding en manier van rijden.