Radeloze ouders van vermiste kickbokser doen emotionele oproep: “Kom terug jongen. We missen je”

© jdw

De ouders van de vermiste Marc De Bonte (26) uit Kasterlee zijn ten einde raad. Exact een week geleden is hun enige zoon, tevens een succesvolle kickbokser, spoorloos verdwenen. “We willen Marc terug”, zeggen ze.

BART VAN DEN LANGENBERGH

Het mysterie van de verdwenen kickbokser Marc De Bonte begint stilaan ondraaglijk te worden voor zijn ouders.

Vader Marc De Bonte (56), die dezelfde naam draagt als zijn zoon, en zijn vrouw Christel Van Hove (52) uit Kasterlee hebben al een week niets meer vernomen van hun enige kind. Marc De Bonte verdween in de nacht van vrijdag 4 november op zaterdag 5 november spoorloos. Zijn auto is zondagavond wel teruggevonden in het Nederlandse Best, de gemeente waar zijn vriendin Marly de Laat woont. Allerlei zoekacties en oproepen leverden voorlopig niets op. De verdwijning van de twintiger is een groot raadsel.

Vader Marc lanceert met trillende stem en met tranen in zijn ogen een ultieme oproep. “Kom terug jongen, want we missen je. Het enige dat we willen, is dat je terug bij ons bent”, zegt hij. De vermiste zoon woont officieel nog in Kasterlee maar verblijft veel bij zijn vriendin in Best. De sportieveling geeft als personal coach ook twintig uur per week les in een sportschool in Bladel (Nederland).

Lees meer in Het Nieuwsblad editie Kempen van zaterdag 12 november

Met tips kan u terecht op het nummer 0031-800.60.70.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen