Direct naar artikelinhoud

Bijna miljoen kijkers voor biecht Boogerd

Ongeveer 960.000 Nederlanders hebben woensdag naar de dopingbiecht van Michael Boogerd gekeken. De bekentenis werd in een extra aflevering van Studio sport getoond. De uitzending van de voormalige Rabo-renner staat op de veertiende plaats van de best bekeken programma's van woensdag.

Tine Embrechts en Van den Hoof helpen Bart Peeters

Tine Embrechts en Adriaan Van den Hoof zullen vanaf zondag 31 maart elke week te zien in De neus van Pinokkio, het nieuwe programma dat Bart Peeters presenteert. Van den Hoof en Embrechts zullen als 'wijsmakers' waargebeurde en verzonnen verhalen vertellen uit de showbizz. Het publiek moet waarheid van leugen onderscheiden.

Time Warner splitst tijdschriften af

Het Amerikaanse mediaconcern Time Warner gaat zijn tijdschriftendivisie Time Inc. afsplitsen. In de portefeuille zitten bladen als Time, Fortune, Sports Illustrated en People. De tijdschriftentak kondigde onlangs een reorganisatie aan waarbij 500 banen moeten verdwijnen. Time Warner wil zich nu volledig richten op film en televisie.

Italiaanse vertaling van debuutroman Marnix Peeters

De Italiaanse uitgever Elliot Edizioni brengt dit jaar nog de Italiaanse vertaling uit van De dag dat we Andy zijn arm afzaagden, de debuutroman van Marnix Peeters. Elliot Edizioni publiceert ook werk van Remco Campert en Herman Brusselmans. Deze zomer verschijnt het tweede boek van Marnix Peeters: Natte dozen.

VARA en BNN ontslaan 29 mensen

De Nederlandse omroepen VARA en BNN zullen 29 personeelsleden op straat zetten. De ontslagronde is het gevolg van de fusie van beide omroepen. De ontslagen vallen bij dubbel bezette functies zoals in administratie en management.