De Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis vandaag.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis vandaag. © AP

Van grote liefde naar “geen mening”: Trump zegt plots “niks over Wikileaks te weten”

De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat hij “niets weet over Wikileaks”, na de arrestatie van stichter Julian Assange vandaag. "Dat is niet mijn ding", zei hij aan de verzamelde pers in het Witte Huis. “Ik heb hier echt geen mening over.” Nochtens prees Trump tijdens zijn presidentiële campagne herhaaldelijk de klokkenluiderswebsite. Die had controversieel gehackte e-mails van de Democratische Partij gepubliceerd die schadelijk waren voor zijn rivale Hillary Clinton.

5 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Eric Deleu, grappig dat je scheiding der machten rijmt met de heer Trump. Anders heeft hij niet zoveel schroom om zijn mening te spuien. Snap niet waarom hij ook hier geen twitter-storm over lanceert eerlijk gezegd. Assange zal wellicht niet meer nuttig zijn voor hem.
  • Louis Heyens

    5 jaar geleden
    een ECHTE politieker ... als het hem past dan faalt het kortetermijngeheugen en het langetermijngeheugen, euh ... wat is dat ???
  • Zulma Terrana

    5 jaar geleden
    Ach we zijn het wel al gewend zeker . Hij doet niks anders dan woorden draaien en keren naar zijn voordeel . Hij is nu eenmaal een beroeps leugenaar .
  • Pim Devos

    5 jaar geleden
    tja dat heb je met een man die draait met de wind typisch Trump
  • Erik eric@arb.be

    5 jaar geleden
    Er is een verschil tussen een presidentskandidaat en een president. Hij heeft volledig gelijk met te zeggen dat dit resorteert onder de minister van justitie en zijn mening over de gevangene niet te geven. Er is nog zo iets als scheiding der machten.