Direct naar artikelinhoud

Britten wachten ongeduldig Hazards keuze af

"Hazard light!", begint de Britse tabloidkrant Mirror op haar website. "Het is officieel: 's zomers must-have accessoire Eden Hazard zal Lille verlaten, zal naar de Premier League komen, en zal bij een club in het Noord-Westen gaan", schrijft Mirror Online zichtbaar opgewonden.

De nakende transfer van Belgische voetbaltrots Eden Hazard houdt de Britten in spanning. De speler maakte onlangs bekend dat hij bij een club in Manchester zou tekenen. Welke dat zal zijn, is nog niet bekend. De Britse tabloid kan alvast niet wachten op zijn beslissing.

De topvoetballer, die de "hottest young property" van Europa wordt genoemd, werd al aan een verhuis naar alle grote voetbalcompetities gelinkt, klinkt het. De geruchtenmolen wees al langer richting Engeland, maar de speler heeft nu zelf verklaard naar een club in Manchester te trekken. "Het is duidelijk geworden dat hij zijn zinnen heeft gezet op een toekomst in de Premier League, en hij heeft al aangegeven waar hij juist zoekt te landen. Een club in Manchester."

De keuze van Hazard gaat tussen Manchester United en Manchester City, waar landgenoot Kompany aanvoerder is. Zijn beslissing maakt hij "binnenkort" bekend.