© Reinaart Broux

6.000 bezoekers voor vurig Hololool

Op donderdag 10 november werd er in Zonhoven weer Hololool gevierd. Dit is de Zonhovense benaming voor het grootste Sint-Maartensvuur van Limburg.

Reinaart Broux

Voor de 27ste keer organiseerde de Chiro van Zonhoven-centrum de Hololool. Dit met medewerkring van KSA en Chiro-meisjes Halveweg. De kleintjes vertrokken eerst voor een fakkeltocht met Sint-Maarten door het centrum van Zonhoven. Om bij aankomst op het terrein te kijken hoe de houtstapel werd aangestoken. Hierna konden de vele kinderen genieten van kinderanimatie in de tent en straat- en vuuranimatie op de straat en het terrein. Voor de jeugd begon het feest om 20 uur in de fuiftent met rond middernacht een leuk optreden van Dave Lambert.

Nieuw was ook dat er kon genoten worden van foodtrucks die voor extra sfeer zorgden aan de inkom. In de grote tent kon het feest ook losbarsten met Nerveus, Boulevard Vinyl en Dimi en de kasten. Ondanks de nodige buien waren de tenten weer goed gevuld. Om 22 uur bood de organisatie weer een schitterend vuurwerk aan dat iedereen geboeid naar de lucht deed kijken. Met zo’n 6.000 bezoekers mogen we weer van een mooie editie spreken en kijken we alweer uit naar volgend jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer