Direct naar artikelinhoud

Kamielus de creatieveling

Dat de Sorry voor alles-bedenker een creatieve, jonge gast is, blijkt ook uit zijn uitspattingen online. Dit zijn de grappigste blogs van Kamiel De Bruyne.

Kamielus

"Mijn eerste jaar op het RITCS pendelde ik elke dag naar Brussel. Treinreizigers hebben vaak zo'n openbaar vervoer-gezicht, neutraal en depressief. Omdat ik me ook verveelde ben ik mopjes gaan tekenen, telkens op het eerste briefje toiletpapier in de wc. Onschuldig, want ik beschadig niks. En foto's daarvan zet ik online."

kamielus.tumblr.com

IKEA stuff on tv

"Ik heb lang als jobstudent aan de kassa van IKEA gewerkt, dus ik kende hun spullen. Als student aan het RITCS keek ik ook vaak naar tv. Elke keer ik een IKEA-product in een decor zag passeren, zette ik dat online. En nog steeds. Als een alternatieve catalogus."

ikeastuffontv.tumblr.com

This Is Not What Happened

"Ik hou van streetart die me doet grijnzen. Zo ben ik begonnen met toeristische bordjes op te hangen met verhalen over een plaats. Die zijn niet waar, maar zouden de plek wel interessanter maken mocht het er wel zijn gebeurd. Een raketlancering op het Brouckèreplein, bijvoorbeeld."

thisisnotwhathappened. tumblr.com

Het mooiste woord dat ik ken

"Mijn lief en ik hadden geregeld een 'woord van de dag'. Soms een verzonnen, soms een bestaand woord. Ik hou er gewoon van hoe sommige woorden klinken. En wilde weleens weten wat anderen mooie woorden vonden. Iedereen mag me zijn mooiste woord inzenden."

hetmooistewoorddatikken. tumblr.com