ROBIN UTRECHT
Volledig scherm
© ROBIN UTRECHT

Daarom wil koning Filip geen dotatie voor prinses Elisabeth

RoyaltyFilip en Mathilde zien voorlopig af van een dotatie voor prinses Elisabeth, die dit najaar nochtans meerderjarig wordt. Omdat ze hun dochter niet met de bijbehorende verplichtingen willen opzadelen én omdat ze niet blind zijn voor wat er leeft bij het volk. 

86 reacties

  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Zo een leven wil iedereen geld krijgen voor niks te doen
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Eens zien wat ze gaan doen als Elisabeth het in haar koppeke zou krijgen om haar recht op die dotatie op te eisen. Eénmaal ze volwassen is hebben haar ouders niks meer in de pap te brokken. Gaan werken zie ik ze nog niet doen, terwijl er veel jongeren vanaf 16 een jobke hebben.
  • Frans Vercaemer

    5 jaar geleden
    Inderdaad Albert middeleeuws en voor in de sprookjes!
  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Mevr. Poisson; Als mensen in échte democratieën willen leven is dat volgens het Verdrag v/de Rechten van de Mens - 't geen óns landje in 1968 ondertekende maar pas in 1983 ratificeerde - hun vólste recht! En daarin staat zwart op wit Artikel 1, dat álle mensen vrij én gelijk in waardigheid en rechten worden geboren! 't Zijn dus eigenlijk de Saksen-Coburgs die maar naar onbewoond eiland moesten oprotten om daar monarchietje te gaan spelen...
  • Martine Smets

    5 jaar geleden
    Waarom denken jullie dat Elizabeth in het buitenland moet voorbereid worden op hogere studies? Al ooit iets gelezen over de studieresultaten van de koningskinderen? In Wales wordt ze buiten het oog van de camera's extra klaargestoomd voor studies die onze kinderen zonder twee jaar extra bepampering niet krijgen en dan verdwijnen naar ze naar buitenlandse universiteiten zodat er niets zou lekken over hoe 'slim' of 'dom' ze wel zijn. Graag eens wat transparantie.