© Photonews

TMZ onder vuur na publicatie zeer persoonlijke foto van Taylor Swift

TMZ heeft zich ongetwijfeld de woede van Taylor Swift (26) op de hals gehaald. De Amerikaanse entertainmentwebsite publiceerde namelijk een foto waarbij Swift bij de kont wordt gegrepen door een radiopresentator, iets wat de artieste aan de rechtbank had gevraagd te voorkomen.

flb

Taylor Swift had in 2013 backstage een ontmoeting met radiopresentatoren Shannon Melcher en David Mueller. Die laatste zou tijdens de ontmoeting de rok van Swift ongevraagd omhoog gedaan hebben en haar ongepast hebben betast en dat terwijl er net een foto van het drietal werd genomen. Enkele dagen later mocht Mueller zijn baan vaarwel zeggen en klaagde hij daarop Swift aan omdat hij naar eigen zeggen onrechtmatig werd ontslagen en de beschuldigingen vals waren. Dat pikte Taylor Swift niet en ze diende op haar beurt een klacht in omwille van aanranding.

"Ik herinner me dat ik me razend voelde en aangerand op een manier die ik nooit eerder had meegemaakt", getuigde Swift in de rechtbank. "Een meet-and-greet is verondersteld een situatie te zijn waarbij je mensen bedankt voor hun komst. Dat iemand die gastvrijheid op een dergelijke manier schendt, sloeg me compleet met verstomming." Als bewijsstuk voor die aanklacht van aanranding had Taylor Swift ook de foto in kwestie ingediend. Ze had aan de rechtbank van de staat Colorado daarbij ook gevraagd om de kontgrijpfoto niet openbaar te maken omdat ze bang was dat die voor sensatiedoeleinden zou worden gebruikt. Dat blijkt nu tevergeefs te zijn, want TMZ publiceerde de foto toch.

Taylor Swift heeft in elk geval nog niet gereageerd om de publicatie van de foto, maar we kunnen er ongetwijfeld van uitgaan dat ze er allerminst blij mee is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer