Direct naar artikelinhoud

Rotseizoen of niet, Januzaj wil legende worden in Manchester

Sociedad, PSG, Everton, PSV... Ploegen genoeg die Adnan Januzaj willen huren of zelfs kopen van Manchester United. Volgens Dirk De Vriese, de manager van Januzaj, wil de Engelse club zijn goudhaantje niet kwijt. "Januzaj voelt zich goed bij United en ook zij willen niet dat hij weggaat. Ze zien in hem nog steeds het grootste talent sinds jaren. Januzaj wil een legende worden bij United."

Nochtans was het een moeilijk jaar voor Januzaj. Hij kreeg weinig speeltijd van Louis van Gaal, ook omdat de ploeg geen Europees speelde en roteren niet nodig was. Het deed de speculaties over zijn toekomst toenemen, maar ondanks het aantrekken van Memphis Depay mag Januzaj blijven. De Engelse club houdt ook nog steeds rekening met een vertrek van Ángel di María. Mocht de Argentijn vertrekken, verhogen de speelkansen van de Belg.

Omdat een aantal spelers aanwezig is op de Copa América maakt Januzaj de hele voorbereiding mee bij de club uit Manchester. Het lijkt erop dat coach Van Gaal hem daarin wil uitspelen als aanvaller.