© gva

Onze 5 aanraders voor het Kaffee van Antwerpen deze week

Er valt heel wat te beleven in ons pop-upcafé deze week. Eind deze week komt een Antwerpse rockgod over de vloer, maar er zijn ook hele andere aanraders: Deze vijf wil je niet missen.

catherine@gva

1. Tom Barman (vrijdag 18 november)

Op vrijdagavond barst het feestje los met Tom Barman op het Kaffee podium. Voor hij eraan begint, proberen twee jonge Antwerpse talenten uw hart te veroveren. Walton opent de avond met pop en deep house vibes. Daarna is het aan The Insect Soldiers Of The Sky met alternatieve indie rock.

2. Foute Vrienden Jeron Dewulf en Thomas Smith (donderdag 17 november)

Kaffee Comedy moet je meemaken. 'Foute vrienden' Jeron Dewulf en Thomas Smith zorgen samen met het Belgische Improvisatie Liga voor een avond vol improvisatie. Warm je lachspieren maar al op.

3. Axel Enthoven (woensdag 16 november)

Axel Enthoven is met zijn bureau Enthoven Associates Design Consultants (eadc) wereldwijd actief in productontwikkeling en designconsultancy. Deze Antwerpenaar in hart en nieren ontwierp recent een toekomstvisie voor Antwerpen. Zijn droom? Het Stadspark ook 's avonds tot een aangename ontmoetingsplek om te bouwen.

4. Jinnih Beels (dinsdag 15 november)

Jinnih Beels leidde jarenlang de diversiteitscel binnen de Antwerpse politie, maar botste te vaak met de lijn van de korpsleiding. Nu staat ze aan het hoofd van de diversiteitscel in Mechelen. Een boeiende, bevlogen dame over een thema dat ons allemaal aanbelangt en dat in de toekomst in deze diverse stad almaar belangrijker zal worden.

5. DJ Amine Edge & DANCE (zaterdag 19 november)

Deze Franse top DJ's bestormen de muziekwereld met hun baanbrekende sound. Van early House, Philli Funk tot jaren '80 Hip-House, ze brengen hun eigen versies van deze genres en mixen het tot een dansbaar geheel. Ze speelden al op verschillende festivals en clubs over de hele wereld en nu zaterdag in ons Kaffee. De kans om op hun beats te dansen kan je niet laten liggen! En dit, helemaal gratis.

Nog een reden om dinsdag langs te komen is Foodies On Tour. Zij maken de hele week de lekkerste hapjes klaar in het Kaffee. De eerste 125 gasten krijgen trouwens een gratis gerechtje!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Kaffee van Antwerpen