Direct naar artikelinhoud

Twee goals van Carrasco zetten Atlético op weg naar driepunter

Met de belangrijke return in de kwartfinale van de Champions League van vanavond tegen Leicester City in gedachten, gunde trainer Diego Simeone sterspeler Antoine Griezmann rust tegen Osasuna. De eerste match die de Franse international miste sinds de eerste speeldag in de Primera Division van dit seizoen. Geen nood, onze landgenoot Yannick Carrasco nam de rol van uitblinker met plezier van hem over. De Rode Duivel schoot op het halfuur de openingstreffer vanop ruim twintig meter binnen en twee minuten na de rust knikte hij de assist van Gaitán van dichtbij binnen.

In de 89ste minuut kreeg de 23-jarige middenvelder een uitgelezen kans om zijn tweede hattrick van het seizoen te maken maar keeper Sirigu stopte zijn penalty. Carrasco blijft zo voorlopig op tien goals in de Primera Division steken. Verdediger Filipe Luis maakte er nog 3-0 van.