© Photo News

Juridische strijd kost “Den John” en Astrid al meer dan 2 miljoen euro

De juridische strijd tussen John Bryan en Astrid wordt op het scherp van de snee uitgevochten, en dat zullen hun bankrekeningen gevoeld hebben. Astrid stond erop zichzelf te verdedigen in de rechtbank, maar omdat John een topadvocaat onder de arm nam, zag ze zich genoodzaakt hetzelfde te doen. En daar hangt een indrukwekkend prijskaartje aan vast.

Hun echtscheiding mag dan al voltrokken zijn, de juridische strijd die eraan ontsproot, is allesbehalve voorbij. In augustus vorig jaar daagde John zijn ex Astrid voor de rechtbank. Hij eiste toen 2 miljoen dollar van haar (zo’n 1.8 miljoen euro) omdat ze tijdens hun huwelijk inkomsten zou hebben achtergehouden.

Aanvankelijk wilde Astrid zichzelf verdedigen in de rechtbank, maar in haar eentje kon ze niet op tegen de topadvocaat die John onder de arm genomen had. Ook de man die haar belangen behartigd, is niet van de minste, zo meldt Dag Allemaal. Samen zijn de twee al goed voor zo’n 2.174.112 euro aan gerechtskosten, meer dan de aanvankelijke eis van John. De uitspraak werd verplaatst naar eind januari.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer